Med nästan 11 miljoner fordon av alla typer har vi ett komplett Vägtrafikregister som har sitt ursprung i Transportstyrelsen databas. Informationen förädlas och tvättas för att vara enhetlig och korrekt.

I databasen finns information om alla typer av fordon såsom personbilar, lätta lastbilar, MC, bussar, lastbilar, husvagnar, släp etc. Har fordonet ett registreringsnummer så finns det i vår databas.

Åtkomst genom filleverans innebär att man i förväg anpassar dataflödet efter behov och vi ser sedan till att informationen alltid är uppdaterad. Överföring via FTP eller annat sätt. Vanligast vid uttag av hela databaser eller olika typer av bevakningstjänster. Den optimala lösningen för att samköra med egna register och data.

Anropstjänst (Webservice API) låter dig hämta data endast vid faktiskt behov. Hämtningen sker blixtsnabbt och är alltid uppdaterad och aktuell. Detta verktyg används vid integration mot egna interna system. CRM, dialer-lösningar eller annat typ av system kan alla dra nytta av detta.

En teknisk uppsättning tar oftast bara några timmar och du som kund får den bästa tänkbara driften för att slippa hantera detta själv.

Komplettera med persondata eller företagsdata och du får en lösning som passar oavsett behov.

Information

Informationsgruppen i Sverige AB
559052-4582
Hulda Mellgrens gata 11 B
421 32 Västra Frölunda

Kontakt

Helgfria vardagar
08.00 – 17.00

Telefon:
010 – 410 00 00