Genom samkörning och matchning mot företags eller persondatabaser skapar vi uttag och selekteringar som passar dig som handen i handsken.

Vi ger våra kunder tillgång till ett komplett företagsregister innehållande alla typer av bolagsformer. Välj bland hundratals parametrar för att skapa en bästa tjänsten, för Er. Nyckeltal, styrelseroller, bevakning av förändringar hos leverantörer eller konkurrenter, publicering av företagsinformation, registervård eller bearbetning genom urval. Vi erbjuder en komplett produkt genom smarta verktyg.

Åtkomst genom filleverans innebär att man i förväg anpassar dataflödet efter behov och vi ser sedan till att informationen alltid är uppdaterad. Överföring via FTP eller annat sätt. Vanligast vid uttag av hela databaser eller olika typer av bevakningstjänster. Den optimala lösningen för att samköra med egna register och data.

Anropstjänst (Webservice API) låter dig hämta data endast vid faktiskt behov. Hämtningen sker blixtsnabbt och är alltid uppdaterad och aktuell. Detta verktyg används vid integration mot egna interna system. CRM, dialer-lösningar eller annat typ av system kan alla dra nytta av detta.

En teknisk uppsättning tar oftast bara några timmar och du som kund får den bästa tänkbara driften för att slippa hantera detta själv.

Komplettera med teledata och vi kan erbjuda den optimala lösningen för telemarketing eller urval för utskick till rätt målgrupp.

Information

Informationsgruppen i Sverige AB
559052-4582
Hulda Mellgrens gata 11 B
421 32 Västra Frölunda

Kontakt

Helgfria vardagar
08.00 – 17.00

Telefon:
010 – 410 00 00