Teledata

För att kunna ge våra kunder alltid aktuellt och uppdaterade telefonregister lägger vi stort fokus på förädling och manuella uppdatering av vår teledatabas som innehållande både fasta och mobila telefonnummer inklusive användare och namn på operatör.

Informationen har sitt ursprung hos teleoperatörerna. För att datan skall bli så korrekt och aktuell som möjligt genomgår den flera steg av förädling och samkörning mot övriga databaser.

Åtkomst genom filleverans innebär att man i förväg anpassar dataflödet efter behov och vi ser sedan till att informationen alltid är uppdaterad och överförs regelbundet via FTP eller på annat sätt. Vanligast vid uttag av hela databaser eller olika typer av bevakningstjänster.

Anropstjänst (Webservice API) låter dig hämta data endast vid faktiskt behov. Hämtningen sker blixtsnabb och är alltid uppdaterad och aktuell.

Används vid integration mot egna system. CRM, dialer-lösningar eller annat typ av system som kan alla dra nytta av denna typ av integration.

En teknisk uppsättning tar oftast bara några timmar och du som kund får den bästa tänkbara driften och slipper hantera detta själv.

Information

Informationsgruppen i Sverige AB
559052-4582
Hulda Mellgrens gata 11 B
421 32 Västra Frölunda

Kontakt

Helgfria vardagar
08.00 – 17.00

Telefon:
010 – 410 00 00